Nieuws

“Het grote aantal aanmeldingen laat zien dat De Ontmoeting nodig is”

“CFAP heeft veel betekend voor onze online workshops aan startende filmmakers tijdens de eerste lockdown. Alles lag stil, terwijl iedereen, en ook wij, door wilden” zegt Sacha Gertsik van talentontwikkelings- en realiseringstraject De Ontmoeting.  

“Met trots kijk ik terug op hoe we het COVID-protocol hebben toegepast”

“We hebben met dit protocol echt geleerd hoe flexibel mensen zijn en dat het soms echt met minder mensen kan ” aldus Heleen van Lindonk, uitvoerend Producent Blue Circle

“We willen nog betere scripts creëren”

Derk-Jan Warrink van Keplerfilm: “We vinden het te gek dat we de CFAP Prijs bestaat.  Met het gewonnen prijzengeld brengen we een langgekoesterde wens in uitvoering: de Kepler Recidency.”

“Veel producers maken de switch van film naar serie”

“Bij ACE Producers merkten we dat veel producenten de switch maken van film naar serie. Daarom hebben we een nieuwe workshop opgezet: Series Special. En toen kwam CFAP in the picture” zegt Al Williams, Specials Manager & Producers Liaison bij ACE Producers.

Koji Nelissen en Derk-Jan Warrink winnen eerste CFAP Prijs met Kepler Residency

Koji Nelissen en Derk-Jan Warrink van Keplerfilm hebben de CFAP Prijs gewonnen. Vanmiddag hebben zij de vakprijs, die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt en een waarde heeft van 20.000 euro, in ontvangst genomen.