Kom je naar de Prijsuitreiking op 18 oktober?

De besturen van StOPnl, SEKAM en SEKAM Video en directie van SBF nodigen je van harte uit voor de jaarlijkse informatiebijeenkomst en feestelijke uitreiking van de CFAP Prijs 2024  op vrijdagmiddag 18 oktober 2024 in Het Documentaire Paviljoen, Vondelpark Amsterdam.

informatiebijeenkomst CBO’s en prijsuitreiking CFAP Prijs 2024

De besturen van StOPnlSEKAM en SEKAM Video en directie van SBF nodigen je van harte uit voor de jaarlijkse informatiebijeenkomst en feestelijke uitreiking van de CFAP Prijs 2024  op vrijdagmiddag 18 oktober 2024 in Het Documentaire Paviljoen, Vondelpark Amsterdam.

Om 15.00 uur start het programma onder leiding van  Hadassah de Boer met een presentatie van Bastiaan van Ramshorst, de nieuwe directeur van BREIN die illegale inbreuk op auteursrechten bestrijdt onder het motto ‘the art of protecting the creative’; ook – en juist nu artificiële intelligentie een razendsnelle opmars maakt. Rahpael de la Vienne (ReConfirm) geeft aansluitend een introductie over artificiële intelligentie en (het belang van) cybersecurity voor productiebedrijven. 2025 wordt op dit gebied een spannend jaar! Vanzelfsprekend komen op deze middag ook de meest recente ontwikkelingen bij SEKAM, SEKAM Video, StOP.nl en SBF aan de orde.

Traditiegetrouw reikt de jury na de pauze de CFAP vakprijs van €25.000 uit aan de meest onderscheidende film- of tv-producent van 2024.
Er zijn ruim 180
voordrachten gedaan door collega’s uit de audiovisuele sector.
Tot 5 oktober kun je stemmen op jouw favoriet op de Shortlist van 10 producenten die een kans maken op de Prijs.

Een speciale juryprijs van €10.000 zal dit jaar worden toegekend aan een bijzonder audiovisueel project.

Om 18.uur heffen we het glas op alle mooie voordrachten en de winnaars van de CFAP Prijs 2025 en de speciale juryprijs.

Wij kijken ernaar uit om je bij deze gelegenheid te ontmoeten!

RSVP voor 10 oktober

Datum: Vrijdag 18 oktober 2024 | 15:00 – 19:00 uur
Locatie: Het Documentaire Paviljoen, Amsterdam | Routebeschrijving>